mandag 22. januar 2018

Little Fires Everywhere

Amazons Book of the year 2017! Jeg er forgapt i Little Fires Everywhere av Celeste Ng. Er snart halvveis og klarer knapt å legge den fra meg. Synes den er såpass drivende at jeg gledelig tar husarbeidet for å kunne høre lydbok. Det er ikke verst.

Når jeg er ferdig med denne skal jeg starte på Little Women, i anledning Labbens boksirkel.

Bildet er lånt fra Paperback Paris.
4 kommentarer:

 1. Åå - jeg har lyst å lese Little Fires Everywhere. Googlet den her tidligere, men glemte å notere den ned. Så takk :)

  SvarSlett
  Svar
  1. Ah, det er en drivende historie. Jeg er akkurat ferdig med den nå og skal skrive anmeldelse

   Slett
 2. Leste nettopp Everything I Never Told You av Ng og likte den veldig godt. Ble fristet til å prøve denne på lydbok nå, men det funker sjeldent for meg. Little Women går det for øvrig treigt med for min del, men håper å komme ordentlig i gang snart.

  SvarSlett
  Svar
  1. Jeg hørte denne på lydbok og det fungerte greit for meg, den er ganske "rett frem" og "ferdigtygd" - så tror ikke det er fare for at man går glipp av noe. Uff, det hørtes ikke så bra ut, men den var spennende også! Little Women går smått her og.

   Slett

 
BLOG DESIGN BY DESIGNER BLOGS