mandag 19. januar 2015

Linnformasjonen uke 4/20151) Ny bok fra Mitchell. Forfatteren av Cloud Atlas og The Bone Clocks, David Mitchell, kommer med ny bok i oktober, melder The Guardian. Mitchell har skrevet en short story med tittelen The Right Sort på Twitter, det er denne historien som utviklet seg til grunnlaget for en ny roman. Den nye romanen, med tittelen Slade House er satt til samme univers som The Bone Clocks, og forfatteren lover et gjensyn med karakterer derfra. Er du spent på hvordan historien tar i vei kan du finne Twitterhistorien "The Right Sort" her.

2) Gone Girl 2? Forfatteren av Gone Girl, Gillian Flynn, utelukker ikke en oppfølger på kinoskjermen – gitt at skuespillerne stiller opp. Jeg tror vi trygt kan regne med at ekteparet Dunne ikke levde lykkelig alle sine dager.

3) Hvem er du i bokklubben? Jeg lo godt av Bustle sin oppsummering av de 11 typene mennesker man møter i enbokklubb. Noen som kjenner seg (eller andre) igjen? Jeg er litt bekymret for at jeg kan være "the dedicated snacker". Aiaiai.

4) Kassasuksess basert på løgn. Amerikanere gråter seg trolig i søvn etter "Boy who came back from Heaven"-hovedpersonen innrømmer at han fant på alt sammen. Boken trekkes fra markedet av forlaget. Regner også med Amazon flytter den fra "non-fiction-kategorien".

- Ønsker dere alle en god ny uke!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

 
BLOG DESIGN BY DESIGNER BLOGS