mandag 12. januar 2015

Linnformasjonen uke 3/2015
1) Lyst til å lese mer, men sliter med å komme i gang? I kveld er det Tvangslesing på Oslo Mekaniske Verksted fra klokken 16-17 ish. Ta med en bok som trengs og leses, slå deg ned og les med oss i stillhet. Arrangementet er fast den 12. hver mnd.

2) Litteraturhuset i Oslos program for januar, februar og mars inneholdt flere litterære godbiter. Selv har jeg tenkt meg på Kjersti A. Skomsvold 28/1 og Sara Stridsberg 18/2. Kanskje vi treffes?

3) Skulle du ønske du var med i en boksirkel som leste kvalitetslitteratur fra utlandet? Les den privinnende How to be both, med Clementine og co nå i januar. Boken vant Costa-prisen for beste roman og var på kortlisten til den prestisjefylte Man Booker.

4) Den amerikanske forfatteren Joan Didion, fronter Celine's nye kampanje. Herlig med noe annet enn glatte modeller på reklameplakatene og i magasinene.

5) Man Booker vinner i 2013 - Eleanor Catton fascinerte mange av oss med den intrikate Luminaries. Bustle har laget en liste over bøkerde som elsket Luminaries bør lese. Mye bra her!

6) Dersom du vil lese virkelig god norsk litteratur, er langlisten til Bokbloggerprisen ute. 52 norske bokbloggere har nominert sine favoritter, dette er de 12 bøkene som nådde til topps.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

 
BLOG DESIGN BY DESIGNER BLOGS