mandag 6. oktober 2014

Regnvær, suppeskål og en god bok – det er endelig høst!

Jobben nærmest dirrer i forventninger til statsbudsjettet om dagen. I lunsjen er det heldigvis likevel tid til å finne frem en bok. Akkurat nå leser jeg Man Booker-nominerte How to be Both av Ali Smith, en vakker, men krevende historie så langt.Hva leser dere på om dagen?

2 kommentarer:

  1. Gleder meg til å høre hva du synes om How to be both når du er ferdiglest. Den er min bookerfavoritt så langt i år. Hvilken del kom først i den utgave?

    SvarSlett
  2. Hei du! Så spesielt at de to ulike delene kan komme i forskjellig rekkefølge. Min begynner med historien om kunstneren - og jeg liker den godt hittil. Innledningsvis minnet den meg litt om Orhan Pamuk sin Mitt navn er Karmosin - med alt kunstpratet om de vakre linjene man finner når man studerer hester og mannerumper (!). Det gjør meg glad å høre at dette er din favoritt, for jeg syntes det har vært spedt med virkelig gode leseropplevelser under årets shortlistlesing. Etter denne har jeg igjen The lives of Others. Favoritten min på shorlisten så langt er The Narrow Road.

    SvarSlett

 
BLOG DESIGN BY DESIGNER BLOGS