lørdag 12. juli 2014

Linnformasjonen tar sommerferie

Jeg reiser om få timer til en seilbåt i Middelhavet. Dere kan tro jeg gleder meg! Håndbagasjen er fullstappet med like deler badetøy og bøker.

Fordi tilgangen til internett kommer til å være litt sporadisk er det mulig dere ikke kommer til å høre fra meg før jeg er tilbake i begynnelsen av august. Blant bøkene jeg har pakket med meg er flere jeg håper vi finner på longlisten til Man Booker når denne publiseres onsdag 23 juli. På oppfordring fra dere tar jeg også med to Kill a Mockingbird.

Ønsker dere en god sommer og håper dere finner lykke og ro i skyggen med en god bok!

Ship o'hoi!

Bilde: We Heart It
 

6 kommentarer:

  1. Ha en nydelig båtferie! Var i Spania en uke uten internett, og det var så vidt det holdt! Men det var egentlig godt!

    SvarSlett
  2. Det finnes jo internettmaskiner over alt, hvis nøden blir stor. God ferie.:)

    SvarSlett
  3. Det hørtes deilig ut! Kos deg på ferie! :)

    SvarSlett

 
BLOG DESIGN BY DESIGNER BLOGS