mandag 16. juni 2014

Linnformasjonen uke 25/2014

www.weheartit.com

1) Denne herlige artikkelen med 7 ting Where the Wild Things are lærte oss, minnet meg på hvorfor jeg forelsket meg i denne barneboka da den kom.

2) Kvartlivskrise? Bustle anbefaler følgende bøker for å overleve midten av tyveårene.

3) HBO er i gang med å lage serie av Margaret Atwoods MaddAddam-triologi. I den dystopiske serien har en pandemi utryddet størsteparten av menneskene. De som er igjen lever i en verden styrt av multinasjonale selskaper der genetiske mutasjoner er ute av kontroll. Executive producer er Darren Aronofsky som bistod i produksjone av Black Swan. Atwood selv er tildelt rollen som "consulting producer. Måtte resultatet bli bedre enn filmatiseringen av The Handmaid's Tale.

4) Søren at det er så lenge til det er både bursdag og jul! Jeg har forelsket meg helt i denne boken av Samantha Hahn - som portretterer 50 av litteraturens heltinner. Boken har tittelen Well-Read Women: Portraits of Fiction's Most Beloved Heroines og består av akvarellportretter, håndskrevne sitater og tekst om litteraturens mest kjente og elskede heltinner som Anna Karenina, Clarissa Dalloway og Daisy Buchanan. Må ha!

5) Fra 14 juni til 14 juli støtter Eldorado bokhandel Syria med overskuddet sitt i aksjonen IKKE GLEMT. Herlig initiativ som gjør at jeg kommer til å kjøpe inn litt ekstra med bøker.

6) Neste mandag kan du se Blå er den varmeste fargen, gratis hos Deichmanske avd. Majorstua kl 15.00. Dette er en del av "skeiv mandagsfilm".

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

 
BLOG DESIGN BY DESIGNER BLOGS