mandag 2. september 2013

Dåpsgaven

For ikke så lenge siden ba jeg om deres hjelp til å sette sammen en personlig dåpsgave til fadderbarnet mitt, Mathias. Det skortet ikke på gode råd, og det var lommeboka som til slutt satte begrensningen på hvor mange bøker som kunne inngå. Jeg får heller supplere litt til jul og bursdag.

Tenkte å dele med dere hvordan bokpakka til slutt inneholdt:


Jeg skal ikke ha kreditten for kakene, men ville bare ha med et bilde av hvor fin kake foreldrene hadde laget til dåpsgutten.

Foreldrene likte gaven godt og syntes den var personlig. Det var hyggelig, jeg syntes også det var koselig å se at flere av gjestene hadde kjøpt bøker. Hakkebakkeskogen og Karius og Baktus var gjengangere. Dåpen var forresten kjempehyggelig og strakk seg over en hel helg på Skeikampen.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

 
BLOG DESIGN BY DESIGNER BLOGS