fredag 1. februar 2013

Lanseringsfest for Granta hos Gyldendal

Jeg tok med meg min venninne, Geertje, og menget meg med kultureliten i går. Vel, i et par timer - så dro vi på Gatsby for en kopp chai latte og litt jenteprat. Har aldri vært så god på store forsamlinger. Viktigst er likevel selve publikasjonen, Granta-magasinet. Det ser helt fantastisk bra ut og jeg gleder meg til å forsvinne i det til helgen. Lover å komme med en oppdatering på hva jeg syntes!
4 kommentarer:

 1. Søren heller, det skulle jeg ha visst for der var Line og jeg også! Det var stappfullt da vi kom, og ikke så lett å se noen!

  SvarSlett
  Svar
  1. Jeg tenkte jo faktisk at dette var et type arrangement jeg kunne forvente å se deg på, og kikket litt etter både deg og Elin - men du har helt rett, det ble fullpakket.

   Slett
 2. Skulle gjerne vært der, men er jo i Bergen.. Gleder meg til å lese magasinet, i alle fall!

  SvarSlett
  Svar
  1. Ja, hadde vært artig å sett deg! Gleder meg til å høre hva du syntes om magasinet!

   Slett

 
BLOG DESIGN BY DESIGNER BLOGS