tirsdag 5. februar 2013

Blogg-meetup i Drammen på torsdag

Jeg har mine femten minutter i Drammens Tidende i dag. Jeg er det lille hodet midt på plakaten som ungdomsbibliotekaren Katrine Kirkeby holder opp.


Artikkelen omhandler Blogg-meetup'en PopKult arrangerer nå på torsdag. Det ser ut til å bli et spennende arrangement, der man har fått tak i svært ulike bloggere som representerer forskjellige sjangre innen blogging. Ideen er at de som møter opp skal få møte personene bak bloggen og få tips og oppstartshjelp.

Jeg skal holde et innledende foredrag om min blogg, leseglede, sponsorer og veivalg når det gjelder blogging. For det å skrive en blogg om litteratur, der innlegget om Fifty Shades of Grey er det mest leste av alle, er litt som å skrive en blogg om kulinariske spesialiteter der et innlegg om en brødskive med ost er mest lest. Eller en moteblogg der et innlegg om crocks er mest lest. Du skjønner hva jeg mener. Jeg skal også si noe om sponsorer, hvordan du får dem og om/hvordan det påvirker troverdigheten din.

Jeg skal også delta i en paneldebatt med spørsmål fra publikum. Jeg trenger at litt flere av dere melder dere på facebook-eventen forresten, for slik det er nå, ser det litt tynt ut i salen. Det eneste som er flauere enn å tale forran fullsatt sal er å tale forran en tom sal. Eller, en sal med tre medbloggere, arrangøren og en journalist fra Drammens Tidende. Så meld dere på her, er dere søte.

Arrangementet skal være på Drammen Bibliotek, 7 februar klokken 19.00. Hele programmet ser dere her.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

 
BLOG DESIGN BY DESIGNER BLOGS