onsdag 19. desember 2012

2012 i bøker

Jeg syntes det har vært et godt leseår. I skrivende stund har jeg lest ferdig 48 bøker, og regner med at jeg fint klarer to til før det blir 2013. Jeg hadde ikke noe bestemt lesemål i år, ikke på antall, eller sjanger - men jeg er godt fornøyd med 50 bøker og et bredt spekter fra dystopisk ungdomslitteratur til klassikere.


Anmeldelse av bøkene finner du ved å følge linken i oversikten her. I 2013 setter jeg meg som mål å lese 70 bøker, altså en og en trededels bok i uka. Det bør gå helt fint. Jeg velger å ikke lage noen mål for sjanger eller forfatter (land, kjønn etc.) da jeg syntes lesegleden blir større av å kunne plukke akkurat det jeg ønsker meg der og da. Jeg ser jo det har blitt litt lite norsk litteratur, så det kan jeg prøve å bli litt bedre på i året som kommer. Jeg leser mest på iPaden og Kindelen, så da blir det fort endel kjøp på Amazon.

I år har jeg:

Hvor mange av bøkene jeg har lest, har du også lest?

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

 
BLOG DESIGN BY DESIGNER BLOGS