søndag 9. september 2012

søndagskos

Tidligere i tyveårene kunne jeg ikke fordra søndager. Slutten av helgen og stengte butikker føltes for meg mer som å stå i kø i påvente av noe man ikke gleder seg til enn en fridag. De siste årene, har dette endret seg helt. Søndag er en dag for kos, opplading og hvile. I dag har jeg spist sen frokost med min kjære, og kost meg med Herr Meow-Meow på sofaen i et forsøk på å finne stream-bare episoder av andre sesong Game of Thrones.

leiligheten begynner å komme i ordning

søndagskos med herr meow meow

Drammen - min nye hjemby
 Jeg kuttet forøvrig ut boken til Lilly. Jeg vet allerede hva herpes er, at gutter kommer til å knuse hjertet ditt og at tenåringsgraviditet ikke er optimalt (ikke fra førstehåndserfaring heldigvis, men hei). Jeg har også tenkt på det, en slik bok bør ikke være annet enn en påminnelse for mor/far for hva de ønsker å snakke med barnet sitt om. For hvor kleine lærdommer om livet enn må være å gi, så er dette noen av samtalene som knytter foreldre og barn sammen - også i voksen alder. Jeg tror heller ikke man kan unngå å gjøre sine egne feil ved å lese om andres, livet må leves med de oppturer og nederlag som følger.

 Håper dere har en god helg, alle sammen!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

 
BLOG DESIGN BY DESIGNER BLOGS