mandag 27. august 2012

med hodet fullt av Gatsby

Jeg er i gang med en ny bok, men burde kanskje tatt en pause - for hodet mitt er fortsatt fylt med Gatsby. Ellers har helgen vært fin, med unntak av en svært driftig liten veps i dyna - som stakk stakkars småkleine meg 3 ganger før jeg skjønte hva som skjedde. Vi var på Elvefestivalen og så Robyn - stas!


3 kommentarer:

 1. Elsker F. Scott Fitzgerald! Og gleder meg sykt til filmen kommer!

  Håper det går bedre med vepsestikkene!

  SvarSlett
 2. Gleder meg til å se filmen:) Høres ikke noe gøy ut å sloss med veps, men håper det gikk bra:) Kos deg videre!:)

  SvarSlett
 3. Blue Stockings: Vepsestikkene går det bra med, den stakk så mange ganger at det ble ikke noe skikkelig av flere av stikkene. Den var ganske høst-sløv. Dette var første boken jeg har lest av Fitzgerald, jeg gleder meg også massemasse til filmen kommer.

  Gråbekka: Ja, filmen blir så stas! Ser det er samme produsent som Romeo & Juliet og Moulin Rouge, så da tenker jeg det blir skikkelig eye candy. Jeg kan dog spare meg for 3D-effektene. Nei, det var ikke så gøy med veps i dyna - jeg ropte til min sovende forlovede at han skulle hjelpe meg, men endte opp med å måtte ordne det selv. Menn altså...

  SvarSlett

 
BLOG DESIGN BY DESIGNER BLOGS