lørdag 28. juli 2012

Da er jeg på vei til Dubai

Ble lei av regnet her hjemme. Greit, regn er fint lesevær, men nå er jeg klar for å lese litt på solsengen. Har aldri vært i Dubai før, det ser så spennende ut. Gleder meg spesielt til å se Dubai Mall, verdens største kjøpesenter med innendørs akvarium, skibakke og en fantastisk butikksammensetning med fashion-forward butikker fra hele verden (Vero Moda representerer Skandinavia).

I Dubai er det forresten ramadan nå. Det betyr at man ikke kan spise offentlig mellom soloppgang (05.00) og solnedgang (19.00). Dette gjelder også turister, og man kan få bot (jeg har også hørt rykter om fengsel) om man så mye som drikker litt vann fra en flaske i mens man går gatelangs. La meg bare minne dere på at det er 44 grader! Haha. Da vi først oppdaget dette, følte vi oss skikkelig dumme. Typisk dum turist. Nå er jeg mer spent. Vi kommer til å smugspise (på hotellrommet), og etter solnedgang er det visst noen skikkelig fantastiske måltider å få. Det er også masse tilbud i butikkene som gjerne er åpne frem til midnatt, og av og til lengre. Så det blir jo en ekstra kulturell dimensjon på det hele!

1 kommentar:

  1. Kos dere masse :) Guri land, matvrak som jeg er ville nok ferien endt i fengsel :(

    SvarSlett

 
BLOG DESIGN BY DESIGNER BLOGS